Select Page
 

  Política de privadesa

EPÍGRAF Inscripció Registre Mercantil tom 47209, foli 143, fulla registral B544784
Responsable BEGUDES DE CATALUNYA S.L., amb domicili en av. cabrera 36, planta 14, 08302 Mataró, és el responsable del correcte tractament de les seves dades. Pot Vostè consultar sobre aquest tractament a través del següent correu electrònic dades@gincat.cat
Finalitat A BEGUDES DE CATALUNYA S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de:

 • Complir amb les prestacions i serveis que subscriguem amb el client.
 • Tramitar i gestionar les sol·licituds realitzades en relació a productes i serveis.
 • Remetre informació publicitària o promocional de productes i/o serveis.
 • Gestionar la subscripció a notícies i/o blog de manera periòdica.
 • Tractar les dades personals per a mantenir un registre de currículums de cara a una selecció de personal.

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual i no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

Hi ha dades que per la seva naturalesa, hem de conservar a pesar que ens retiri el seu consentiment per l’existència d’una obligació legal.

Legitimació La utilització de les dades que ens has facilitat a través del consentiment, és necessària per a la correcta gestió de les relacions amb els Clients / Col·laboradors i, a més, poder complir amb les obligacions legals.

En qualsevol moment pot manifestar la seva oposició a l’ús de les seves dades i, per tant, deixar sense efecte qualsevol tipus de gestió amb aquests, quedant únicament les seves dades bloquejades durant el temps legalment previst. Comunicar-li que el no consentiment pot comportar que els serveis siguin impossibles de prestar.

Destinataris En principi no se cediran dades excepte obligació legal.

Ara bé, les seves dades podran ser cedits a professionals i/o proveïdors d’aquesta Entitat als sols efectes compliment contractual o bé, a proveïdors del serveis d’aquesta Entitat com són les assessories, serveis informàtics, serveis d’emmagatzematge en el núvol, etc.

Empreses proveïdores nacionals i encarregats de tractament acollits a Privacy Shield.

Drets Solsament conservarem les seves dades personals mentre que mantinguem una relació contractual, mentre que existeixi un requisit legal que l’obligui, mentre que Vostè no exerceixi cap dels drets que facin que no puguem tractar les seves dades.

Com a titular de drets, Vostè té el control de les seves dades i, per tant, en qualsevol moment pot exercitar els seus drets, enviant-nos un correu electrònic a dades@gincat.cat.

Els drets que pot exercitar són:

 • Accés – Podrà consultar les seves dades personals tractats per aquesta Entitat.
 • Rectificació – Podrà modificar les seves dades personals quan siguin inexactes.
 • Supressió – Podrà sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals.
 • Oposició – Podrà sol·licitar que no es tracti algun de les seves dades personals.
 • Limitació del Tractament – Podrà sol·licitar la limitació al tractament de les seves dades personals en determinades circumstàncies.
 • Portabilitat – Podrà rebre les dades personals que ens hagi facilitat o que hàgim obtingut en la nostra relació contractual, així com transmetre’ls a una altra Entitat.

S’informa els usuaris, que té dret a revocar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Així mateix s’informa els interessats que poden presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets.

Tots els seus drets pot sol·licitar-los indicant el seu nom i fent-nos arribar una fotocòpia de la seva identificació amb la sol·licitud.