Select Page

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

A continuació s’exposa el document contractual que regirà la compra de productes a través de la web gincat.cat, propietat de *BEGUDES DE CATALUNYA S.L. (d’ara endavant *BEGUDES DE CATALUNYA). L’acceptació del present document comporta que l’usuari:

 • Ha llegit, entén i comprèn l’aquí exposat.
 • Que és una persona amb capacitat suficient per a contractar.
 • Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.
 • Que té la majoria d’edat legal vigent

Les presents condicions tindran un període de validesa indefinit i seran aplicables a totes les contractacions realitzades a través de la pàgina web gincat.cat.

*BEGUDES DE CATALUNYA es reserva el dret de modificar unilateralment aquestes condicions, sense que això pugui afectar els béns o promocions que van ser adquirits prèviament a la modificació.

Identitat de les parts

D’una banda, el proveïdor dels béns o serveis contractats per l’usuari és *BEGUDES DE CATALUNYA S.L., amb domicili social av. cabrera 36, planta 14, 08302 Mataró, C.I.F. B-67578450, i amb telèfon d’atenció al client 680 816 550 i d’una altra, l’usuari, registrat en el lloc web mitjançant un correu electrònic i contrasenya, sobre els quals té responsabilitat plena d’ús i custòdia, sent responsable de la veracitat de les dades personals facilitades al prestador.

Objecte del Contracte

El contracte actual té per objecte regular la relació contractual de compra venda nascuda entre el proveïdor *BEGUDES DE CATALUNYA i l’usuari en el moment en què aquest fa la acceptació durant el procés de contractació online marcan la casella corresponent.

La relació contractual de compravenda comporta el lliurament, a canvi d’un preu determinat i públicament exposat a través de la pàgina web, d’un producte o servei concret.

PROCEDIMENT DE CONTRACTACIÓ

El procediment de contractació únicament podrà ser realitzat en l’idioma *català o castellà. En cas de que pogués dur-se a terme en un altre idioma serà indicat abans d’iniciar el procediment de contractació.

L’usuari per a poder accedir als serveis oferts per *BEGUDES DE CATALUNYA, haurà de donar-se d’alta a través del lloc web mitjançant la creació d’una compte d’usuari. Per a això, l’usuari haurà de proporcionar de manera lliure i voluntària les dades personals que li seran requerides.

L’usuari seleccionarà un correu electrònic i una contrasenya, comprometent-se a fer ús diligent d’aquests, i no posar-los a la disposició de tercers, així com a comunicar a *BEGUDES DE CATALUNYA la pèrdua o robatori dels mateixos o del possible accés per un tercer no autoritzat, de tal forma que aquest procedeixi al bloqueig immediat.

L’usuari no podrà triar com a correu electrònic paraules que tinguin com a fi, el confondre a uns altres per identificar a aquest com a membre integrant de *BEGUDES DE CATALUNYA, així com expressions malsonants, injurioses i en general, contràries a la llei o a les exigències de la moral i bons costums.

Una vegada ha estat creada el compte d’usuari, s’informa que de conformitat amb l’exigit per l’art. 27 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, el procediment de contractació seguirà els següents passos:

 • Triar el producte desitjat
 • Afegir-ho al carret de compra
 • Triar el tipus d’enviament
 • Triar la forma de pagament
 • Acceptar política de privacitat i condicions generals de venda
 • Realitzar el pagament

En tot cas la plataforma web de *BEGUDES DE CATALUNYA informarà l’usuari, una vegada finalitzat el procediment de contractació, via correu electrònic respecte a totes les característiques, preu, formes de transport, data de contractació i estimació de lliurament del producte o servei contractat.

Lliurament de comandes

El lliurament de les comandes es realitzarà en el domicili de lliurament designat lliurement per l’usuari. De tal forma, *BEGUDES DE CATALUNYA no assumeix cap responsabilitat per quan el lliurament del producte o servei no arribi a realitzar-se a conseqüència de que les dades facilitades per l’usuari siguin falses, erròneas, inexactes o incomplets o quan el lliurament no pugui efectuar-se per causes alienes a l’empresa d’enviaments, assignada per a tal efecte, com ho és l’absència del destinatari.

Sense perjudici de l’anterior, *BEGUDES DE CATALUNYA haurà d’adoptar les mesures exigides a un comerciant diligent perquè el lliurament pugui efectuar-se en el temps acordat, i de no ser així, el més aviat possible, a satisfacció del remitent com del destinatari, per la qual cosa no podrà imputar-se cap responsabilitat en contra de *BEGUDES DE CATALUNYA.

En cas que la contractació no comporti el lliurament físic de cap mena de producte i que siguin directament descarregades del lloc web, *BEGUDES DE CATALUNYA informarà prèviament l’usuari respecte al procediment que ha de seguir per a realitzar aquesta descàrrega.

*BEGUDES DE CATALUNYA es compromet al fet que aquestes aplicacions estiguin lliures de virus o qualsevol altre contingut maligne que pugui afectar el bon funcionament de l’equip en el qual s’instal·li. Així mateix *BEGUDES DE CATALUNYA no es fa responsable dels usos diferents als que puguin aplicar-se aquestes aplicacions o a la falta dels requisits mínims de sistema que s’estableixin.

Preu i termini de validesa de l’oferta

Els preus que s’indiquen respecte a cada producte no inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) i en tot cas s’expressaran en la moneda Euro (€).

Aquestes despeses, tret que s’indiqui expressament el contrari, no inclouen les despeses d’enviament, manipulació, embolcall, segur d’enviaments o qualsevol altre servei addicional i annexe al producte o servei adquirit.

Els preus aplicables a cada producte seran els publicats en la pàgina web i aplicats de manera automàtica pel procés de contractació en l’última fase d’aquest. El client assumeix que en tot cas la valoració econòmica d’alguns dels productes podrà variar en temps real. En tot cas això serà sempre comunicat prèviament als usuaris.

Tot pagament realitzat a *BEGUDES DE CATALUNYA comportarà l’emissió d’una factura a nom de l’usuari registrat. Aquesta factura serà automàticament remesa a l’adreça de correu electrònic proporcionada per l’usuari.

Per a qualsevol informació sobre la comanda, l’usuari comptarà amb el correu electrònic comandes@gincat.cat. En tot cas haurà d’indicar-se en l’assumpte del missatge el número de comanda que li va ser assignat i indicat en el correu electrònic de confirmació de la compra.

Dret de desistiment

L’usuari disposarà d’un termini de 7 dies hàbils comptats a partir de la data de recepció del producte per a la devolució d’aquest. Tret que la devolució sigui realitzada per defectes en el producte, les despeses relatives a l’enviament seran assumits per part de l’usuari. En tot cas el producte haurà de ser retornat en el seu embalatge original i en perfecte estat.

El dret de desistiment no podrà aplicar-se a les aplicacions programari que siguin directament descarregades a través del portal o que siguin productes personalitzats o que per raons d’higiene o altres excepcions legalment contemplades no siguin susceptibles d’aquest dret.

GARANTIES APLICABLES

Tots els productes oferts a través del lloc web són completament originals, tret que s’indiqui el contrari en la seva descripció.

Llei aplicable i jurisdicció

Aquestes condicions es regiran o interpretaran conforme a la legislació espanyola en allò que estigui expressament establert. *BEGUDES DE CATALUNYA i l’usuari, acorden sotmetre qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels productes o serveis objecte d’aquestes Condicions als Jutjats i Tribunals del domicili de *BEGUDES DE CATALUNYA.

En el cas que l’usuari tingui el seu domicili fora d’Espanya, *BEGUDES DE CATALUNYA i l’usuari, renuncien expressament a qualsevol altre fòrum, sotmetent-se als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).

COM COMPRAR

 • Troba el producte/s que cerques.
 • Tria el producte que desitgis.
 • Afegeix els productes que necessitis a cistella de la compra fent clic en el botó “AFEGIR A LA CISTELLA”
 • Punxa en el botó “CISTELLA” o “ANAR A LA CISTELLA” per a veure els productes seleccionats i afegir el nombre d’unitats que desitgis de cadascun.
 • Una vegada estiguis conforme amb els productes de la teva cistella, prem el botó “CONTINUAR LA COMPRA”
 • Deurà, llavors iniciar sessió amb el seu compte, amb un compte de convidat o crear un nou compte.
 • Triï la forma de pagament i la d’enviament.
 • Rebràs un email confirmant-te la teva comanda.

Enviament

Quant haig de pagar de despeses d’enviament?

1- Enviaments a tota Espanya peninsular amb lliurament de 48 a 72 hores: L’import de la despesa d’enviament s’indicarà abans de confirmar la comanda.

2- Enviaments urgents a tota Espanya peninsular en 24 hores: L’import de la despesa d’enviament s’indicarà abans de confirmar la comanda.

Els enviaments normals i urgents confirmats o pagats abans de les 13.00 h. (en dia laborable*) s’envien el mateix dia per missatgeria urgent, per a ser lliurats al següent dia laborable**. L’empresa de transports es compromet a lliurar el paquet l’endemà abans de les 19.00, sempre que no ocorrin circumstàncies excepcionals (excés de *quilòmetres des de l’oficina de *missatgeria mes pròxima) i hi hagi algú en el domicili del comprador per a rebre del paquet.

* Entès com a laborable: de dilluns a divendres. Els dissabtes, diumenges i festius es consideren inhàbils amb caràcter general.
** En poblacions molt allunyades de la capital pot ser que el termini de lliurament sigui de 48 hores.

3- Enviaments a Balears amb lliurament de 4 a 5 dies hàbils:

 • L’import de la despesa d’enviament s’indicarà abans de confirmar la comanda.
 • L’enviament de mercaderia a Formentera podrà demorar-se fins a 48 hores més.

4- Enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla amb lliurament de 5 a 7 dies hàbils:

 • Fins a 12 kg: 15,95€
 • Fins a 20 kg: 17,95€
 • Fins a 30 kg: 27,97€
 • Fins a 40 kg: 37,95€
 • Fins a 50 kg: 47,95€

– El lliurament de la mercaderia podrà demorar-se 24 hores sobre els terminis indicats anteriorment en funció de les existències en magatzem dels productes sol·licitats.

5- *Enviaments a Portugal peninsular amb temps de lliurament de 48 a 72 hores:

 • Fins a 2 kg: 6,50€
 • Fins a 5 kg: 7,50€
 • Fins a 10 kg: 9,50€
 • Fins a 20 kg: 11,95€
 • Fins a 30 kg: 16,95€
 • Fins a 40 kg: 21,95€
 • Fins a 50 kg: 25,95€
 • Fins a 60 kg: 29,95€
 • Més de 60 kg: 33,95€

Mètodes de Pagament

Quina forma de pagament puc utilitzar per a realitzar la meva compra?

 • Visa i *Mastercard.
 • *Paypal
 • Transferència bancària.

Per quina raó pot ser rebutjada la meva targeta de crèdit?

La teva targeta pot ser rebutjada per una de les següents raons:

 • La targeta pot estar caducada. Comprova que la teva targeta no excedeixi la data de validesa.
 • Pot ser que s’hagi aconseguit el límit de la targeta. Consulta amb el teu banc que la targeta no hagi excedit l’import permès per a efectuar compres.
 • Pot ser que alguna dada introduïda estigui incorrecte. Comprova que hagis emplenat correctament tots els camps necessaris.

Pagament mitjançant transferència bancària

Si realitzes el pagament mitjançant transferència bancària no posarem en curs la teva comanda fins a haver rebut la mateixa. Recorda posar el número de comanda en la transferència bancària realitzada per a poder localitzar-la fàcilment. Si vols pots accelerar el procés enviant el justificant d’aquesta transferència a comandes@gincat.cat i estarà llest per a ser enviat res més rebem la transferència.

Puc sol·licitar una factura amb la meva comanda?

Les factures estaran disponibles en la teva *àrea de clients per a ser descarregades i adjuntem còpia de les mateixes en el paquet quan es realitza *l’enviament.

És segur usar la meva targeta de crèdit en la web?

Sí, per als pagaments amb targeta s’usa com a passarel·la de pagaments *PAYPAL, que ofereix un servei excel·lent de seguretat.

INFORMACIÓ GENERAL

És segur comprar en gincat.cat?

Sí. Pots comprar amb total tranquil·litat perquè dediquem un gran esforç a disposar de recursos amb els quals garantir la seguretat de les teves compres i de les teves dades.

Els preus de la web són amb IVA?

No, tots els preus no porten inclòs l’IVA.

En quins països es pot comprar online?

A gincat.cat només fem enviaments a usuaris residents a Espanya i Portugal, per la qual cosa no acceptem ni lliurem comandes fora d’Espanya i Portugal. No obstant això, si ho desitja pot contactar amb vendes per a sol·licitar una comanda fora d’Espanya i li ho podrem enviar sense problemes, contacte amb nosaltres escrivint un correu electrònic a comandes@gincat.cat.

Com puc assegurar-me d’haver realitzat bé la meva compra?

Una vegada fet la teva comanda, rebràs un email de confirmació. Si no ho rebessis, posa’t en contacte amb el nostre departament d’atenció al client.

Què haig de fer si m’arriba un article defectuós

En gincat.cat només venem productes en perfecte estat, per la qual cosa si, excepcionalment, arriba una comanda amb algun problema posa’t en contacte amb el nostre departament d’atenció al client en el correu dades@gincat.cat que el resoldrà en un termini màxim de 72 hores.

Què haig de fer si m’arriba un article incorrecte?

Si en alguna ocasió, per error, t’arriba un producte que no has demanat posa’t en contacte amb el nostre departament d’atenció al client en el correu comandes@gincat.cat que el resoldrà en un termini màxim de 72 hores laborals.

DEVOLUCIONS

Per a realitzar una devolució, envia’ns un e-mail a l’adreça dades@gincat.cat o bé truca al telèfon 648 158 171 indicant:

 • Nom complet.
 • Número de comanda.
 • Data de la comanda.
 • Nom i valor dels productes.
 • Motiu de la devolució
 • Lloc (direcció completa)
 • Horari de recollida del producte que desitja retornar.
 • Número de telèfon mòbil

Quin és el termini per a poder realitzar una devolució?

El termini per a qualsevol devolució és de 15 dies des de la data de recepció.

Què haig de fer per a retornar la comanda?

Per a realitzar la devolució, el producte haurà d’estar en perfectes condicions, en el seu embalatge original i amb els accessoris o regals promocionals inclosos en el seu cas. Una vegada rebuda la mercaderia en els nostres magatzems, i prèvia comprovació de l’estat d’aquesta, es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada pel client (en els pagaments en efectiu, el reintegrament de l’import es realitza mitjançant transferència). Les despeses d’enviament no seran reemborsats.

Així mateix, les despeses de retorn als nostres magatzems a Múrcia seran per compte del client.

Què faig si la meva comanda ha arribat defectuós o té algun error?

La web gincat.cat retornarà al client el 100% del cost de la mercaderia en un termini màxim de set dies (a partir de la recepció del producte) així com els costos d’enviament i retorn de la mercaderia sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 7 dies comptats des de la data de recepció de l’enviament. Així mateix, i si així ho desitges, t’enviarem la comanda de nou sense despeses d’enviament.

Si el client va pagar mitjançant targeta abonarem la devolució en el compte associat a aquesta. Si va pagar mitjançant transferència bancària o contra reemborsament, el client haurà de facilitar-nos un número de compte corrent per a realitzar l’abonament.

gincat.cat es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o productes que no es trobin en les mateixes condicions en les quals van ser rebudes.

GARANTIA

Tenen aquests productes alguna garantia?

gincat.cat garanteix la qualitat del producte que embeni, en els termes legalment establerts.

Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari. La utilització d’aquesta web així com qualsevol adquisició o compra realitzada en el mateix es considera executada a Espanya, i per tant subjecta a les lleis i normes espanyoles vigents.