Select Page

Pot una ginebra captar el sabor i la història d’una terra? Gin Cat, sí, perquè neix de la combinació del clima mediterrani i els millors productes naturals de Catalunya. A això s’hi han d’afegir la seva tradicional recepta d’elaboració centenària i la passió i la cura amb que treballen els seus destil·ladors. El resultat és una ginebra excepcional, d’alcohol de raïm, cent per cent catalana i d’aclaparador èxit als tasts a cegues realitzats abans del seu llançament.

En el món de la ginebra, l’anomenat ‘esperit’ és el destil·lat bàsic als que després s’hi afegeixen els botànics, els elements herbals i fruitals que donen a cada marca concreta el seu particular sabor i tarannà. Els creadors de Gin Cat, amb molts anys d’experiència en el sector, han volgut complementar l’esperit d’aquesta ginebra premium catalana d’alcohol de raïm amb ingredients selectes propis de les terres catalanes, com ara pell de taronja i llimona, cardamom, farigola, angèlica d’hort, coriandre i romaní.

L’origen de Gin Cat ens remet també de manera ben directa a la història de Catalunya. Un grup d’amics, professionals del sector, fundà Begudes Catalanes amb la intenció de recuperar-ne històries de bodegues oblidades i antics destil·lats. En el decurs de les seves primeres tasques de recerca, trobaren a una masia del Montnegre construïda al segle XIV una recepta centenària d’alcohol de raïm. Aquesta ha estat la inspiració principal de la ginebra Gin Cat, primer producte comercial d’aquesta nova empresa decidida a reivindicar la memòria i les tradicions catalanes.
L’atzar n’ha jugat també un paper ben positiu, de manera que la publicació de l’Oficina de Marques i Patents que anuncia el llançament legal de la ginebra porta data de l’11 de setembre de 2020.
La passió i el respecte per la cultura catalana i els fruits de la seva terra defineixen el caràcter d’aquesta ginebra catalana d’una excel·lent qualitat i cridada, sense dubte, a fer història.